Alfredarena's Fresh Venture - Alfredarena Unscripted.

Bedre end ingenting


Hvordan kan du finde ud af, selv om det er en træt mand? Mange siger, at de ikke har energi til at træne, fordi de er så træt. Det er forståeligt, det er ikke alle mennesker, der går rundt og er opmærksomme hele tiden. Nogle har mere energi end andre, og nogle har mindre energi end andre. Vi er alle forskellige, og det er okay at være der. Men nogle der har lyst til denne træt ganske enkelt ikke kan forvente at finde ud af, selv om de har lyst til at træne. Det tog det for at få mere energi. Men hvordan får du energi til selv at begynde. Jeg fortæller altid folk, at de vil træne om morgenen. Du træner om morgenen, og du har ikke suspensionen var over mit hoved hele dagen, men du er færdig med det hele. Hvis du føler forfærdeligt træt om morgenen, jeg normalt råde til at drikke en drink energi eller noget, som de føler, de får energi fra. Nogle gange har du brug for lidt hjælp. Hvis du stadig har svært ved at praktisere det kunne være godt at starte med noget småt. Du kan starte med at tage en kort gåtur om morgenen, eller måske om aftenen efter arbejde. Man kunne endda gå på arbejde, eller cykler til arbejde. Hvis du går kommunale, kan man gå til et busstoppested ligger lidt længere væk. Bare starte et sted, så det er bedre end ingenting.