Alfredarena's Fresh Venture - Alfredarena Unscripted.

Sportsdrik = motivation?

Jeg fik mit eget rum i Lucas lejlighed, selvom jeg ikke had så meget at fylde det med. Mor og far had lovet at se efter og betale for mig imens jeg gik i skolen og Lucas gjorde hvad han had lovet og mere. Han kørte mig til ridhuset og træningen og opmuntrede mig meget. Han forslog at vi skulle lave en liste over hvilke sportsdrikke som smagt godt og hvilke som ikke gjorde det, grundet på pris osv. Han sagde osse at jeg skulle ha ansvar for maden hjemme så vi spiste sundt i forhold til hvor meget vi trænede. De blev sådan at vi trænede 3 ganger om ugen og jeg fik gå på ridskolen to ganger om ugen så jeg ikke gik for meget op i at mor og far skulle skilles.
Hver tirsdag og torsdag had jeg ridskole og hver mandag, onsdag og fredag tog vi først til Fakta med vores noter og had en debat om sportsdrik før vi tog af til træning. Vi plejede at svømme en gang om ugen og arbejde med frie vægte eller maskiner de andre to gange. Jeg elskede frie vægte. Bagefter træningen cyklede jeg nogle gange til staldet og gjorde rent og børstede nogen hest før jeg tog hjem og gik i bruseren. Om aftenen plejer jeg planere hvilken mad vi skulle spise eller købe, og bagefter laver jeg lektier eller læser lidt i en bog.
Så her er hvor jeg er nu, bare nogle år senere. Mig og Lucas trives meget ved at bo sammen, det er billigere og nemmere når han skal køre mig til forskellige steder. Jeg gik fra at ikke træne overhovedet til at eje min egen hest, gå i ridskole fire gange om ugen og træne med frie vægte en til to gange om ugen. Jeg er lykkelig, noget jeg ikke troede jeg ville være igen, nogensinde.