Alfredarena's Fresh Venture - Alfredarena Unscripted.

Den perfekte LAN-aften – med energidrik, pizza og venner


Forberedelser

Jeg begyndte med at ringe rundt og fortælle alle mine nerd-venner at jeg ville ha en aften hvor vi spiller masser af computerspil, spiser pizza og drikker energidrikker. Det var mange som gerne ville være med så vi blev enige om næste weekend. De første tre, Mads, Lotte og Lucas kunne komme allerede om fredagen, men Emil, Frederik, Emma og Ida kunne ikke komme før lørdagen. Så jeg sagde til Mads at han og Lucas skulle købe den første omgang med energidrikke til fredagen, så fik Emma og Ida købe næste omgang energidrik om lørdagen. Resten fik dele på betalingen for pizzaerne.

Fredagen

Jeg var fri fra arbejdet fredag-mandag så jeg brugte min fredag til at set alting op i stuen med et stort køkkenbord jeg fik låne fra mine forældre. Min router har flere udgange så halvdelen af os kunne bruge kabel og de andre fik bruge wi-fi. Først komme Lotte, og lidt senere kom Mads og Lucas med masser av energidrikke. De had købt flere forskellige sorter af energidrik så man kunne vælge hvilken man bedst kunne lige. Vi startede op en server på Minecraft som vi alle sammen kunne spille på under weekenden. Mads var den første til at finde diamonds.

Lørdagen

Emma og Ida kom omkring klokken 10 om lørdagen med endnu mere energidrikke. Frederik kom en time senere. Når Emil kom ved klokken 16 så blev vi enige om at købe pizza, så vi tog en pause og gik alle sammen og købte pizza. Jeg savnede en særlig sort af energidrik så mig og Emma gik og købte en hver. Vi tog pizzaen med hjem og spiste den hjemme mens vi spillede. Natten til mandagen var det flere af os der faldt i søvn og om mandagen tog de fleste hjem undtag mig, Ida, Lotte og Frederik.